Over

Over mij

Mijn naam is Jacqueline Bisschop, geboren en opgegroeid in Raalte. Samen met mijn vriend heb ik 2 kinderen en ben ik veel thuis geweest, tot ze beide naar de basisschool mochten. Ik verlangde naar een eigen beauty salon en zo heb ik begin november 2020 de deuren geopend van Beauty & Body in Raalte.


Bij mij in de salon kun je terecht voor huidverbetering, huidverjonging, microneedling, diverse chemische peelings en Cryolipolyse. Er wordt hierbij uitsluitend met de apparatuur van Clatuu gewerkt.


Voor heerlijke ontspannende beautybehandelingen bent u ook van harte welkom. Samen bespreken we jouw wensen, jouw huidtype en jouw verwachtingen en daar pas ik de behandeling op aan.


Zie ik je snel?

Heb je een vraag of wil je meer weten? Stuur een whatsapp!

Geweldige sfeer

Uitstekende service

Schoonheidsproducten

We zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer. We zijn klantgericht en luisteren graag naar je wensen en adviseren je de best passende behandeling

We zijn professioneel, hygienisch en we werken met de puurste producten van Toskani en Clatuu, je bent daarmee gegarandeerd van het beste resultaat.

We werken in de salon met pure producten, huidvriendelijk en dierproefvrij. Daarnaast bieden we advies over producten passend bij jouw huid en wensen voor thuis.

TOSKANI

In de salon werken we met het merk Toskani, omdat hiermee eindeloze mogelijkheden zijn qua huidverbetering en huidverjonging. Bijna elk huidprobleem kan worden aangepakt. En de thuisproducten bevatten dezelfde actieve ingredi├źnten als die worden gebruikt in de salonproducten.


De keuze aan cosmetica is enorm als het gaat om huidverzorgingsproducten. De cosmeticawereld brengt continu nieuwe producten op de markt die veel doen beloven. Maar wat is nu het verschil tussen producten van de drogisterij en die van huidtherapeuten en schoonheidssalons?


Het antwoord zit in de werkstoffen. Werkstoffen zijn de bouwstenen die huidcellen aan het werk zetten. De producten uit de drogisterij mogen maximaal 3% aan werkstoffen bevatten, bij producten uit apotheken is dat maximaal 9%. Bij de producten voor huidtherapeuten en schoonheidssalons is dat tussen de 15% en 25%. Hoe hoger het percentage aan werkstoffen, hoe dieper het in de huid kan dringen wat resulteert in echte  huidverbetering.